Mässinfo

massinfo

Expo Norr är en av Sveriges äldsta varumässor. Mässan har befunnit sig på olika platser runt om i Östersundsområdet genom åren. Mässan har utan avbrott genomförts sedan 1950. Tidigare har mässan genomförts på bland annat Tennishallsområdet, Z-hallen, ATS-området, F4 Park och nu på Östersundstravet.

2014 flyttade Expo Norr in på Östersundstravet. Det nya mässområdet är stort och välkomnande – med utställare och aktiviteter både ute i det fria och under tak.

Mässan genomförs under fyra dagar (torsdag till söndag) och den besöks av normalt av cirka 15-20 000 besökare. 150-200 företag och föreningar ställer ut på mässan.

Expo Norr är en bred varumässa, där du i princip hittar utställare och försäljningsställen från de flesta branscher och nischer. En skön mix av företagsutställare, marknadsförsäljning, aktiviteter och underhållning – för hela familjen.

Nyheter 2015

Vi planerar för fullt och uppdaterar sidan efter hand som nästa års mässa växer fram, men lite kan vi redan nu avslöja.

För Trädgårdsintresserade

Trädgårdsmästaren Andre Strömqvist och tv-profilen Doreen Månsson kommer att inspirera årets trädgårdsintresserade mässbesökare. André och Doreen kommer bland annat att framföra sin uppmärksammade föreläsning Gräv där du står (länk till deras hemsida).

För barnen

Expo Norr satsar vi extra mycket på att skapa aktiviteter för båda barn och vuxna. I år kommer bland annat Super Mario att finnas på Exponorr. Alla barn får möjlighet att tävla i Mario Kart 8 – givetvis finns det fina priser i potten.

En heldag för hela familjen

Expo Norr är stort, så var beredd på att viga en heldag med familjen på området. Det finns en stor mängd mat och fika möjligheter på området. För dig som hellre vill ta med eget fika, så har vi placerat ut ett antal rastplatser på området.

I år har vi ansträngt oss ännu mer, för att skapa ett levande mässområde, fyllt av aktiviteter och underhållande inslag.

Varmt välkomna till årets Expo Norr på Östersundstravet